Urban Art adlibs-museumnacht-n8-firestarters-02-11-2013

16-10-2013 | door Niels

0

Firestarters presents Point of You & Visualise at Van Gogh

Firestarters presents Point of You & Visualise at Van Gogh – Op zaterdag 2 november organiseert N8 voor de veertiende keer de Museumnacht in Amsterdam. Firestarters creëerde in samenwerking met N8 de Museumnacht app en het project Point of You, waarmee je jouw eigen Museumnacht foto’s met iedereen kan delen. Leer schilderen met licht in de VJ-workshop Visualise van Gogh in het Van Gogh Museum en wie weet wordt jouw performance vertoond in de centrale hal van het museum. Kijk voor het volledige programma en tickets op museumnachtamsterdam.nl.

Ieder jaar openen 50 musea tijdens de Museumnacht hun deuren met een speciaal programma, geïnspireerd op de collecties of tentoonstellingen van de musea. Firestarters biedt samen met N8 in het Van Gogh Museum een inspirerend programma voor jongeren van 18-35 jaar gericht op innovatie en creatie.

Point of You
Download de Museumnacht app (Android en iTunes) en fotografeer de musea vanuit jouw perspectief. Met de Museumnacht app upload je jouw tofste Museumnacht foto’s in Point of You. Deel je foto’s op meer dan 25 Livestream schermen op de Museumnacht, bekijk ze en breng je stem uit via pointofyou.nu.

Visualise van Gogh met firestarters en de VJ Academy
In samenwerking met het Van Gogh Museum en de VJ Academy / Veejays.com biedt Firestarters tijdens de Museumnacht een VJ workshop om te leren schilderen met licht en een masterclass over nieuwe media trends in musea. De workshop start elke twintig minuten en de masterclass zal om 21.00 en 23.00 uur plaatsvinden. Van 00.00 tot 02.00 uur worden de mooiste VJ performances vertoond in de centrale hal van het Van Gogh Museum. Bovendien maak je kans op een vertoning van je performance tijdens de Vrijdagavonden in januari 2014.Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Back to Top ↑