Urban Art adlibs_A-perfect-still-moment_expo_Pim-Top

12-07-2013 | door Niels

0

A perfect, still, beautiful moment expo met werk van Pim Top en anderen

A perfect, still, beautiful moment expo met werk van Pim Top en anderen wordt aanstaande zondag (14 juli) geopend in galerie Zic Zerp aan de Van Oldebarneveltstraat 120 in Roffadiddy. De openingsreceptie vindt plaats van 15.00 uur tot 17.00 uur. De groepstentoonstelling A perfect, still, beautiful moment laat naast recente werken van onze huisfotograaf Pim Top ook foto’s zien van Jak Beemsterboer, Wout Berger en Margriet Smulders.

Pim Top onderzoekt het fysieke leven van mensen in zijn werk. Door de iconische composities verkent zijn werk de mogelijkheid van het perfecte beeld. Pim is geïnteresseerd in de sociologische relaties van de mens en de levensfases die men meemaakt. In zijn werk probeert hij deze aspecten van het leven te marginaliseren om ze te kunnen vereeuwigen.

Jak Beemsterboer maakt gebruikt van welbekende thema’s in de beeldende kunst; portretten, landschappen en stillevens. Zijn collages bevatten referenties naar actuele gebeurtenissen, festiviteiten, media, sciencefiction, letsel, huid en haar, architectuur, erotiek en collecties. Het resultaat is zowel realistisch als dromerig en vervreemdend.

Wout Berger houdt zich bezig met marginale en bedroefde landschappen. Hij laat zien wat zich kan ontvouwen binnen handbereik wanneer de beschouwer goed kijkt en reflecteert dit in een nauwkeurige fotografische opname. Bergers werk toont interesse in details in het landschap en zijn opvatting over fotografie.

Margriet Smulders is bekend om haar bloemenstillevens. Ze combineert spiegels met water waarin bloemen en fruit worden gerepresenteerd in een theatrale omgeving. Smulders diverse leven wordt weergeven in een rijk spectrum van fotografische werken, soms dramatisch, soms luchtig en frivool.

De kunstwerken vormen tezamen een poetisch onderzoek naar de mogelijkheden van fotografische beelden.Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Back to Top ↑