27-07-2012 | door adlibs

L’ Afrique Som Systeme bij ClubUp

ZickZack Soundsystem nodigt speciale gasten uit voor haar residence clubnight in de ClubUp (Amsterdam). Eens in de twee maanden neemt het soundsystem je mee op een wereldreis via de ‘universum drum’. Op donderdag 16 augustus met Amsterdams finest L’ Afrique Som Systeme.

L’Afrique Som Systeme

L’Afrique bestaat uit MC Jefferson Osei, Ashwin Murli en Asheru Alhaag. De drie staan bekend om hun veelzijdige sets waarin dancehall, dip set, coupé decalé en verschillende andere Afrikaanse ritmes hun weg vinden. Ze stonden niet alleen op Amsterdamse podia (Paradiso, Bitterzoet, Metro54) maar doken ook de grens over voor gigs op Solar festival, Berlijn en Parijs. De opzwepende energie zal je meezuigen voor een nachtje flink zweten.

Papa Ghana

Sinds kort is Jefferson Osei beter bekend als Papa Ghana. De single ‘I am an African’ is net uit en er wordt gewerkt aan een EP, The Mandingo.

Jungle sfeer en tropische verrassing

Zoals je kan verwachten bij de ZickZack avonden is er extra aandacht voor sfeer, aankleding en ontvangst. Bij binnenkomst word je verrast met een Caribisch shotje om vast in de juiste mindset te komen. Voor de aankleding is Spruitjemicrogroentenenmeer ofwel ‘Spruitje’ aangetrokken. Spruitje houdt zich bezig met ‘groen’. Groen zijn, groen voelen en groen denken. Dit vertaalt hij letterlijk in zijn werk. Hij combineert het praktische met de schoonheid van de natuur.

Maak je klaar voor Amsterdams kleurrijkste cocktail van funky house grooves met traditionele ingrediënten uit Afrika en Latijns Amerika. ZickZack x L’Afrique Som Systeme belooft een hoogstandje in tropische hotness te worden. Strictly for the dancers.

Locatie: Club Up, Korte Leidsedwarsstraat 26 I, Amsterdam
Tickets: €7,00,-
Date: Thursday 16 August 2012
Tijd: 23:00 — 04:00 uur
LineUp: ZickZack Soundsystem x L’ Afrique Som SystemeReageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Back to Top ↑