Sounds Of Music adlibs-10 years systematic ADE-18-10-2014

29-09-2014 | door Niels

0

Systematic Recordings viert tienjarig bestaan op ADE

Geen evenement dat de wereldwijde dance-industrie zo treffend samenbrengt als het Amsterdam Dance Event. Tussen de vele feesten die in oktober de hoofdstad gaan domineren zijn er steevast een paar avonden die al jaren tot de kern van het ADE horen, waaronder ook de showcase van Systematic Recordings. Dit jaar krijgt deze avond zelfs een extra feestelijk randje met de viering van het tienjarig bestaan van Systematic op zaterdag 18 oktober in de Sugar Factory.

Stephan Bodzin & Marc Romboy vormen samen de headliners op de labelavond. Beide Duitsers werken al jaren samen, scoorden meerdere clubhits en brachten in 2011 zelfs een compleet album uit, getiteld “Luna”. Nu zijn ze weer terug, met onlangs een tweetal gloednieuwe tracks op Systematic en een serie opzienbarende dj-shows.  Tijdens het ADE zorgen ze samen voor een unieke back2back dj-set waarbij zowel draaitafels als aangeklikte apparatuur worden ingezet.

Zoals altijd brengt Systematic meer op zijn ADE-avond. Het optreden van Robert Babicz bijvoorbeeld, nog altijd is deze Poolse producer met volstrekt eigen geluid een grootheid in de Duitse scene. Wat ook geldt voor Martin Landsky, net zo’n onvermoeibare, constant juweeltjes afleverende producer op de scheidslijn van diepe en energieke techno.

Systematic brengt al jaren verschillende werelden samen, meeslepende techno versus warmbloedige house. Op deze 10 Year Anniversary blijkt dat maar weer uit de line-up, die ook Jimpster herbergt, één van de grote namen uit de Britse deephouse. Daarnaast staat Namito op het affiche, de vanuit Berlijn opererende producer die als geen ander het geluid van zijn stad in housey tracks weet te verwerken.

10 Years Systematic Recordings
Wanneer: Zaterdag 18 oktober
Tijd: 23.30 uur- 06.00 uur
Locatie: Sugar Factory, Lijnbaansgracht 238 Amsterdam
Line-up: Stephan Bodzin & Marc Romboy (b2b with machines), Robert Babicz (live), Jimpster, Martin Landsky, Namito, Audiojack, Wehbba
Tickets: Early Birds 14,- Regular: 18,50Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Back to Top ↑