02-02-2014 | door Niels

Sonos Studio documentaire 20 Years: the Story of Kompakt

Tijdens het Amsterdam Dance Event 2013 maakte Nederland voor het eerst kennis met het rondreizende muziekconcept Sonos Studio. Gedurende drie dagen vonden live sessies en interviews plaats met een groot aantal internationale en lokale artiesten. Het fameuze Kompakt label uit Keulen speelde een centrale rol in het programma en besloten werd een documentaire te schieten die het verhaal vertelt van 20 jaar Kompakt. Bekijk deze en andere documentaires op DJBroadcast.tv, het nieuwe videoplatform van DJBroadcast.

Voor een schamele 1000 Duitse marken werd dj Michael Mayer ooit mede-eigenaar van de platenzaak Delirium Records, waaruit later het Kompakt imperium ontstond. Samen met Wolfgang Voigt, Jörg Burger en de rest van de Kompakt familie runt hij nu een winkel, een boekingskantoor, een distributiecentrum en natuurlijk een internationaal kwaliteitslabel. Hun vriendschap en passie voor muziek bleken onverwoestbaar en zijn nog steeds de basis voor alles waar Kompakt voor staat.

De Sonos Studio documentaire ’20 Years: the Story of Kompakt’ is een productie van Blueprint Media in opdracht van Sonos, geregisseerd door Opslaan Als. Check de docu hierboven.

DJBroadcast.tv
DJBroadcast.tv is een nieuwe pijler onder het DJBroadcast online platform, die volledig is ingericht om je de beste online documentaires voor te schotelen op het gebied van music, art & lifestyle. Op de site vind je dagelijks nieuwe video’s van het web en in-house producties, zorgvuldig geselecteerd door de DJBroadcast redactie.Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Back to Top ↑