19-12-2013 | door Niels

Kaleidoscope debuteert in Central Studios Utrecht

Kaleidoscope debuteert in Central Studios Utrecht met een 12 uur lang en diep avontuur met warme, energieke kwaliteitshouse. Gebracht door niet de minsten, want onder meer David August (Diynamic), Einmusik, Detroit Swindle en Joris Delacroix zijn van de partij.

Studio 1
Hij is momenteel één van de grootste producers uit de deephouse scene, David August. Uiteraard bekend van zijn releases op het befaamde Duitse label Diynamic van dj Solomun, maar ook dankzij de vele sterke optredens die August inmiddels heeft weggegeven. Kaleidoscope heeft ook een andere publiekslieveling uitgenodigd, Joris Delacroix. De sound van zijn laatste album ‘Room With View’ wordt bestempeld als melodieus en warm en komt op de dansvloer net zo goed tot zijn recht. Ook Einmusik, die dit jaar zijn 10-jarig jubileum als artiest is ingegaan, is van de partij. Verder zijn ook Prunk en Rachelle Grooten toegevoegd aan de line-up.

Studio 2
In Studio 2 draait het deze avond allemaal om house. En wie is beter om dit muzikale spectrum van Kaleidoscope te verbreden dan het duo Detroit Swindle? Met een duidelijke visie op de muziek zijn de producties van Detroit Swindle te omschrijven als eigentijdse interpretaties van klassieke soultracks met melodische grooves, jazzy akkoorden en hobbelige basslines. Naast deze headliner is ook Sluwe Vos aanwezig, leverancier van een unieke housesound dankzij de verschillende stijlen die in zijn sets voorbijkomen. Ook Homework zal niet ontbreken, een zeer gewaardeerd duo in binnen- en buitenland. Zij draaien een mix van groovy sounds en nostalgische house. Ook hier een indrukwekkende rijtje artiesten, aangevuld door SHMLSS, Wouter S en Buurman & Buurman.

Tickets
De kaartverkoop vindt in drie fases plaats. Tijdens fase 1 (voor de snelle beslissers) zijn de tickets extra voordelig, voor slechts 17,50 kun je een kaart scoren. In fase 2 kosten tickets 22,50 per stuk, tijdens de laatste fase gaan ze voor 27,50 over de toonbank. De kaarten zijn verkrijgbaar in de ticketshop op de website http://kaleidoscope.cc/ en via de Facebook pagina.

Kaleidoscope
Wanneer: Zaterdag 15 maart 2014
Openingstijden : 19.00 -0 7.00 uur
Locatie: Central Studios, Gietijzerstraat 3/5 Utrecht
Line-up: David August, Detroit Swindle, Einmusik, Joris Delacroix, Homework, Sluwe Vos, Prunk, SHMLSS, Rachelle Grooten, Wouter S, Buurman & BuurmanReageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Back to Top ↑