Sounds Of Music adlibs-Kypski-deubuutalbum-wreck fader-16-10-2014

08-10-2014 | door Niels

0

Debuutalbum Kypski Wreck Fader dropt op 16 oktober

Wreck Fader is het debuutalbum van de Nederlandse beat- en scratchmeister Kypski. Volgens hem bevat het album het beste van zichzelf als beatmaker, producer en scratcher. Er zijn gastrollen van toonaangevende acts uit de beats en scratch-scene zoals Daedelus (Brainfeeder), K La Boss (EPMD) en D-Styles (Low End Theory).

Naast een avontuurlijk album is Wreck Fader ook een game. Deze 3D muziekgame komt gelijktijdig met het album uit en wordt in Melkweg galerie gepresenteerd tijdens het Amsterdam Dance Event. Via de game word je in de wereld van Wreck Fader gezogen. Je racet over een draaiende plaat vanuit het perspectief van de naald. Ontwijk de stofdeeltjes, vlieg door de lucht, versla MasterFader en breng het al scratchend tot een goed einde.

Kypski is 6-voudig scratchkampioen van Nederland. Hij werd bekend met zijn band C-Mon & Kypski. Daarvoor leidde hij draaitafelband de WaxWankerz en nu is hij ook actief met het Matangi Strijkkwartet. Wreck Fader is het eerste album dat hij onder eigen naam uitbrengt en zal 16 oktober wereldwijd digitaal uitkomen.

Kaarten voor Kypski’s nieuwe visuele liveshow op 17 Oktober aanstaande in de Melkweg zijn hier te koop.

Tijdens het ADE kun je de Wreck Fader game elke dag spelen op de Art Arcade Expo in de Melkweg Gallery (gratis toegankelijk).

De titeltrack van het album kun je hieronder checkenĀ en gratis downloaden.Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Back to Top ↑