Sounds Of Music adlibs-appelsap fresh music festival 2013

06-08-2013 | door Niels

0

Appelsap 10 augustus @ Oosterpark: Fresh Music, Food, Fashion & Skateboarding

Appelsap 10 augustus @ Oosterpark: Fresh Music, Food, Fashion & Skateboarding. Je kunt je voorbereiden op het Appelsap Fresh Music Festival 2013 dat zaterdag aanstaande plaatsvindt in het Oosterpark in Amsterdam. Met de toevoeging van Kleine Viezerik, JeBroer, Gikkels, Jeff Solo, SirOJ, DJ EL & Mairo Nawaz, Appa & Sjaak, MC’s Sef, Lentini & Lyrical Tie en met een extra DJ stage hosted by Hotmamahot is de line up compleet. Deze artiesten voegen zich bij Waka Flocka Flame, The Opposites + special guests, Flatbush Zombies, Great Minds (Winne, Sticks, Jiggy Dje & Dr. Moon), Benji-B, Flexican, FS Green & Sef, Jackmaster, Fit, Tawiah, SP, Cinnaman, Hydroboyz, Adje, Rashad & Spinn, Bokoesam, Vic Crezée, D-Double, Djagadjaga, Iron Galaxy, Kalibwoy & Jah, Safi & Spreej, DJ Chainsaw, DJ Drivah en TNO Soundsystem. Ook is er een speciale Appelsap X Bassline afterpartyshow van Gunplay (US). Heb je nog geen kaartje voor dit spektakel? Er zijn nog tickets te koop via de Appelsap website.

Dit jaar zijn de Hiphop-, Soul- en Electronic acts weer verdeeld over drie podia. Natuurlijk vind je de grote Hiphop acts op de vertrouwde Mainstage en luister je naar je favoriete Bass en Hiphop DJ’s op de Colors-stage, waar Red Light Radio alle sets live uitzendt. Nieuw dit jaar is de derde area in samenwerking met 101Barz, Rotjoch en Freshcotton. Hier check je de tofste Nederlandstalige Hiphop-acts.

Maar het is natuurlijk niet alleen muziek wat de klok slaat. Ook vind je op Appelsap een Skateboard-area in samenwerking met skateshop Ben-G en een uitgebreide foodcourt met goed, vers en vooral heel lekker eten uit alle windstreken van onder andere Burgermeester, Vleesch noch Visch, Köfte Kanto, Pomms Friet, Brandt & Levie, Hotmamahot, en nog veel meer. En dan zijn er nog activiteiten voor kinderen (tot 12 jaar is de toegang tot Appelsap gratis) door de jongens van Hotmamahot.

Afterparties: Bassline in Paradiso & Colors in Hotel Arena
Appelsap vindt dit jaar voor het eerst op een zaterdag plaats. Dat betekent dat je nog makkelijker door kan feesten nadat het festival de hekken sluit. Dit gaat gebeuren op twee locaties met twee van de beste clubavonden van de stad: Colors en Bassline. Direct naast het Oosterpark vind je Hotel Arena waar je meteen heen rolt om het feest gewoon voort te zetten met de Colors All-star festival line up. Als je meer zin hebt in keiharde Hiphop begeef je je naar Paradiso waar Neerlands langstlopende Hiphopavond Bassline zorgt voor een optimale afterparty line up met o.a. Gunplay (US) en natuurlijk de Bassline DJ’s.

Appelsap Summer Collection
Appelsap presenteert in 2013 een aantal collabs met de betere streetfashion labels van Nederland. Daily Paper komt met een duo-release van 2 shirts. Een tee met de inmiddels bekende zebraprint en een reversible Basketball jersey in groen en wit. Amsterdams bekende skateboardshop Ben-G heeft zijn klassieke dog logo-tee gerefresht in zwart en appelgroen. En Freshcotton komt met een classic printed black & white tee met een sicke ‘William Tell’em’ illustratie van Floor. Deze officiële festival-shirts zijn allemaal te koop op het festival en via de Freshcotton shop.

Appelsap App
Dit is het eerste jaar dat al het frisse rondom Appelsap ook te bewonderen is in de Appelsap App. Deze werd in samenwerking met Linden Mobile gerealiseerd. O.a. praktische informatie, muziek en beeld rondom Appelsap zijn met een paar touches easy te bekijken. De Appelsap app is nu te downloaden in zowel de Android als Apple appstore.

Buurtkorting
Ook dit jaar kunnen bewoners van stadsdeel Amsterdam Oost weer voor 15,- euro naar het festival. Woon je in Oost? Kijk dan hier voor meer informatie.Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Back to Top ↑