10-10-2012 | door adlibs

All Eyes On: Dego

All Eyes On is een Rotterdamse avond met boogie, soul, funk, Detroit house en een scheutje electronica. Op vrijdag 12 oktober is het de beurt aan niemand minder dan Dego.

Oprichter en helft van het duo 4hero Dego staat bekend als een van de pioniers van breakbeat en broken beat, maar ook als profeet van de nu-soulbeweging, peetoom van de jungle en founding father van drum & bass. Wellicht overdreven, maar het is zeker dat deze legende al meer dan twintig jaar dansvloeren over heel de wereld onveilig maakt en dat iedereen die de afgelopen jaren naar soulvolle en vooruitstrevende dansmuziek heeft geluisterd wel iets van Dego in zijn platenkast heeft staan.

Deze awardwinnende producer en kunstenaar heeft tijdens zijn imposante carrière samengewerkt met artiesten als Jill Scott, Madlib, Goldie, Georgia Anne Muldrow, J*DaVeY, Ursula Rucker, Digable Planets, jazzlegendes Roy Ayers en Larry Mizell en nog vele, vele, anderen. Geen enkele reden om thuis te blijven dus, ook omdat Thelonious ervoor zal zorgen dat niemand nog stil kan blijven staan, nog voordat Dego zijn eerste plaat op de platenspelers heeft gelegd.

Op 19 oktober wordt het feestje trouwens nog een keer dunnetjes overgedaan in Canvas in Amsterdam.

All Eyes On: Dego
Wanneer: Vrijdag 12 oktober 2012
Aanvang: 23.00 uur
Waar: Bird, Raampoortstraat 29, Rotterdam
Toegang: euro 10,-
Meer info en tickets: Bird websiteReageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Back to Top ↑