Fashionista Woei 5 jaar party

07-06-2012 | door adlibs

0

Woei 5 jaar party

Onlangs kon je op Adlibs al lezen over de limited edition Asics Gel Lyte III die Woei binnenkort gaat droppen ter ere van het vijfjarig bestaan van zijn Rotterdamse ‘Patta’s et Pret a Porter’ shop.

Bij zo’n jubileum hoort uiteraard ook een passend festijn. Welnu, dat gaat er ook komen, en wel op 30 juni aanstaande in de Rotterdamse Schouwburg. Wie de eerste edities van Woei’s feestjes heeft mogen meemaken weet dat dit van die avonden zijn waar je bij geweest moet zijn. Kosten noch moeite worden gespaard om alles uit de kast te halen om er een onvergetelijke nacht van te maken.

Muzikaal zal de avond onder begeleiding staan van de Infamous Masta Lee (Patta), hometown hero Jeff Solo (Don, Oranjebitter), de Amsterdamse godenzoon FS Green en een live show van LeLe (Pepijn Lanen, Piet Parra en Rimer London). Deze eclectische sound zal vocaal ondersteund worden door MC Alainde Lon (mooie woordspeling, maar dat terzijde). De festiviteiten vangen aan om 23:00 uur en duren, Deo volente, tot 05:00 uur de volgende morgen.

Info Woei 5 year Party

Kaarten zijn vanaf 16 juni verkrijgbaar in de shop en kosten € 10,- in de voorverkoop. Aan de deur betaal je € 13,-. Het is aan te raden tickets in de voorverkoop aan te schaffen om de welbekende teleurstelling aan de deur te voorkomen.

Locatie: Rotterdamse Schouwburg, Schouwburgplein 25 3012 CL Rotterdam
Voorverkoop en info: Woei (Hoogstraat 65a Rotterdam)Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Back to Top ↑