03-01-2014 | door Niels

Win een tas uit the Stealth Collection van Mr. Serious

Mr. Serious werd in 2009 als merk opgericht met als doel om functionele producten te ontwikkelen voor mensen die zich in de street art scene bewegen. Het begon met een experiment met vier items (drie soorten tassen om spuitbussen in mee te nemen en PU coated handschoenen) waarbij perfecte functionaliteit en een sterk, basic design de uitgangspunten waren.

The Stealth Collection
Deze kleine collectie werd zo positief ontvangen dat nieuwe producten eigenlijk niet achterwege mochten blijven. Vandaar dat Mr. Serious nu een lijn van nog hogere kwaliteit en functionaliteit lanceert onder de naam ‘the Stealth Collection’. Onder meer de 12 inch spuitbussen tas heeft een update gekregen waarbij een schouderband en functionele details zijn toegevoegd. Verder zijn er vier nieuwe ontwerpen van tassen bijgekomen.

Als voorloper op de lancering van ‘the Stealth Collection’ heeft Mr. Serious de ‘Unknown Cap’ ontworpen, speciaal voor die momenten wanneer je wel in het middelpunt van de belangstelling wilt staan, maar niet herkend wilt worden.

Met de lancering van de nieuwe collectie groeit Mr. Serious uit tot een merk met een diverse en complete selectie van van op functionaliteit gerichte tassen en accessoires die niet alleen bedoeld zijn voor hardcore street artists, maar voor iedereen die een functioneel en recht voor zijn raap ontwerp kan waarderen.

De tassencollectie is naar verwachting vanaf 1 februari aanstaande te koop. Voor meer informatie check je de Mr. Serious website en kijk hierboven het lookbook filmpje dat speciaal voor deze collectie is opgenomen.

Winnen!!
Zoals je van Adlibs gewend bent, zijn we niet vies van het weggeven van de producten waar we over schrijven. We hebben Mr. Serious dan ook bereid gevonden om één van de tassen uit ‘the Stealth Collection’ beschikbaar te stellen. Om in aanmerking te komen hoef je maar twee simpele stappen te zetten:

1. ‘Like’ de Adlibs Facebookpagina. Mocht je deze al ‘geliked’ hebben, plaats dan een berichtje op ons prikbord met de tekst: ‘Ik doe mee aan de Adlibs & Mr. Serious winactie’.
2. Drop een berichtje op de Facebookpagina van Mr. Serious met de tekst ‘Ik doe mee aan de Adlibs & Mr. Serious winactie’.

De actie loopt tot en met 17 januari 2014. De winnaar zal via Adlibs bericht krijgen. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Back to Top ↑