Fashionista OntFront wingtip boot

29-09-2012 | door adlibs

0

OntFront wingtip boot

Vanaf maandag 1 oktober is de handgemaakte wingtip boot van het Amsterdamse herenmodelabel OntFront te koop in een gelimiteerde oplage van 150 paar wereldwijd. De ontwerpers (Tomas Overtoom en Lisa Koifman) hebben er al met al een jaar over gedaan om de schoen te ontwikkelen. Dit mede vanwege het feit dat ze nog geen ervaring hadden met het ontwerpen en vervaardigen van schoenen.

Met deze exclusieve handgemaakte wingtip boot zet OntFront derhalve de eerste stappen (hoe toepasselijk) in de schoenenwereld. De boot is halfhoog en op de zool na geheel zwart. Er is gebruik gemaakt van luxe uitziende en aanvoelende materialen als zwart geborsteld nubuck en leer. Als je al een paar van deze exclusieve schoenen kunt bemachtigen gaat dat je 195 eurootjes kosten.

De OntFront wingtip boot is alleen verkrijgbaar in de OntFront store in Amsterdam en via de OntFront webshop. Voor meer info en foto’s kijk je op atlantagotsole.com.

 Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Back to Top ↑