25-09-2013 | door Niels

OntFront Wing Tip boot video

OntFront wing tip boot video. Dit najaar vervolgt het Nederlandse menswear label OntFront hun avontuur in de wondere wereld van footwear met een zestal nieuwe kleurstellingen van de handgemaakte OntFront Wing Tip Boot. Vijf van de zes modellen zijn gemaakt van zacht geborsteld nubuck met zacht leer bij de enkel. De zesde variant is gemaakt van geolied Crazy Horse leer en, net zoals de andere Wing tips, afgwerkt met een stevige Pig Skin lining en gewaxte veters.

Verder is de oplage van deze exclusieve schoenen wereldwijd beperkt tot 150 paar per kleurstelling. De retailprijs van deze schatjes bedraagt 195 keiharde euro’s en ze zijn alleen te koop in de OntFront store in Amsterdam of via de OntFront webstore.┬áCheck hierboven de speciale video die ter ere van de release van de nieuwe kleuren van de Wing Tip boot is gemaakt.

OntFront is een onafhankelijk designer menswear label en winkel in Amsterdam en is opgericht door Tomas Overtoom en Liza Koifman. In de winkel verkopen ze een aantal bijzondere merken die passen bij de visie van OntFront: een nieuwe generatie mannen die de wederopstanding van klassieke stijlen pusht, getailored en toch streetwise.

shadows move like shadows..
revealing through light’s….
reflection,
a body moving in clockworkmotion.
his OntFront wing tip boots
walking…. stepping,stepping again
into dawnsearly light.
where black becomes brown,
splashes of color,
in this season’s return..
-Words by Jimmy Rage-Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Back to Top ↑