OntFront presenteert neckwear collectie voor de gentle mannered man

Het Amsterdamse menswear merk OntFront komt wel vaker voorbij op Adlibs omdat ze toffe dingen uitbrengen en een eigen stijl hebben. De laatste toevoeging aan de line-up is een collectie met neckwear, geproduceerd in Duitsland en gemaakt van traditionele Indonesische batik stoffen. Deze zijn gemaakt door middel van een handmatige kleurtechniek. De collectie bevat onder meer linnen, gebleekte denim en geprinte bloemen- en luipaardprints. Naast stropdassen bevat de collectie ook enkele vlinderdasjes en chokers.

De peoples achter OntFront geloven dat de juiste kleding de juiste deuren voor je opent en dat hun collectie neckwear hierbij een handje kan helpen.

The OntFront neckwear collection is created for open-minded men who care, men who are fair, and men who are socially aware. If you have a romantic sensibility and you put more into the world than you take out, you’re a gentle mannered man.

De ‘gentle mannered man’ overstijgt sociale klassen en is trots op het feit dat hij zijn zaakjes zelf goed voor elkaar heeft en is goedgemanierd, correct gekleed en is niet bang om uit te dragen waar hij voor staat. OntFront streeft er naar om meer mannen te inspireren om gentle mannered men te worden.

De volledige OntFront neckwear collectie kun je hier checken. Bekijk ook de bovenstaande gallery voor beelden van de collectie.

 Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Back to Top ↑