OntFront gedragen door Rich Medina by Marc Haers

OntFront, een uit Amsterdam afkomstig modelabel dat steeds meer internationale aandacht op zich weet te vestigen, heeft onlangs een fotoshoot gestyled van de uit Philadelphia afkomstige renaissance man Rich Medina. Fotograaf Marc Haers legde Rich Medina op de Haarlemmerdijk in onze hoofdstad vast in enkele verschillende outfits, waarbij uiteraard ook kleding van OntFront niet mocht ontbreken.

Vanaf zijn eerste bezoek aan onze hoofdstad in 1997 heeft Rich Medina, die naast DJ en muzikant ook dichter is, niets dan liefde voor Amsterdam. Gelukkig is deze liefde wederzijds gebleken. OntFront is uitverkoren om als eerste mee te werken aan een serie unieke fotografie projecten met Rich Medina. Zowel OntFront als Medina hebben beide een diep gewortelde liefde voor mode en vakmanschap.

Het fotografie-project representeert een ontmoetingspunt tussen verschillende generaties en genres en is gefocussed op oog voor detail. Door middel van de fotoserie is OntFront in staat om hun herkenbare ‘street savvy’ stijl aan een breeder publiek te presenteren, waarbij Rich Medina het fysieke canvas vormt en de straten van Amsterdam dienen als platform.

Voor meer informatie over OntFront check je hun website www.ontfront.com of bezoek je de OntFront shop aan de Haarlemmerdijk 121 in Damsko.Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Back to Top ↑