19-12-2013 | door Niels

Exclusieve collabo tussen Generic Surplus en OntFront

Exclusieve collabo tussen Generic Surplus en OntFront. Het uit Los Angeles afkomstige schoenenmerk Generic Surplus heeft de handen ineen geslagen met het Amsterdamse menswear label OntFront. Het resultaat is een unieke schoen (er worden slechts 25 paar verkocht) die met de hand in Portugal gemaakt is. De inspiratie voor de samenwerking is geput uit klassieke tweed jagers blazers. Dit verklaart meteen het tweed hiel- en teengedeelte van de schoenen.

Als basis is de ‘Klein’ van Generic Surplus genomen. Vervolgens is deze gereconstrueerd en zijn de vorm en materialen licht aangepast. De schoen heeft een ronde teen, scherpe lijnen bij de enkel en een mooie leren afwerking van alle hoeken. Check de bovenstaande gallery voor foto’s.

Deze unieke collabo is vanaf morgen (20 december) exclusief te koop via de OntFront (web-)winkel. Met een beetje mazzel kun je deze fraaie pattas nog net voor de Kerstdagen oppikken.

In de bovenstaande video zie je hoe niemand minder dan Pete Philly optreedt als model terwijl hij door de Amsterdamse Jordaan paradeert.

I give you my heart, please treat it carefully.
I’ll play my part as we take care of we.
See I’m done with the superficial, artificial, we official, we in sync
My soul… and every fiber of my tissue – let my blood be the ink
For the covenant we signed, what others did refine 
and some reasons still are all the same
We will rise, we will rise, no matter what nobody thinks
See we are one

Lyrics by Pete PhillyReageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Back to Top ↑