Triitme presenteert Berlin Boombox

Triitme presenteert Berlin Boombox die slechts voor beperkte tijd te koop is. Wat is de overeenkomst tussen een hippe wooncontainer, een design barbecue en een ghettoblaster poef? Je vindt het allemaal op Triitme, een online platform voor designliefhebbers. De site bestaat uit een internationaal designmagazine en een webshop waar je bijzondere designaccessoires kunt kopen. Bijzonder, omdat achter elk product een verhaal schuilgaat, dat verteld wordt via de site. Maar ook omdat Triitme al het designtalent uit Europa bundelt via één gestroomlijnd en simpel platform.

Op Triitme vind je woonaccessoires die je niet snel bij je buren zult zien. Via het platform kun je inspiratie opdoen via The Daily Triit, hun online designmagazine. Hier vertellen designers vol passie over hun producten. Als je zin hebt gekregen om zelf je interieur een boost te geven, kun je via de The Store snel en makkelijk aankopen doen.

Limited edition, limited time
The Store wordt wekelijks vernieuwd met producten van zowel jonge talenten als gevestigde ontwerpers. De producten zijn altijd voor een gelimiteerde tijd te koop, voor een vaste, maar concurrerende prijs. In plaats van een algemene omschrijving bij het product te plaatsen, wordt juist het verhaal achter de designers of het product verteld. Je kunt op de site terecht voor kleine en grotere producten: van wollen iPhone case tot strakke stoel.

Berlin Boombox
Momenteel staat de Berlin Boombox op de website, een mobiele speaker. Naast dat de Boombox op diverse apparaten aan te sluiten is, is de Boombox gemaakt van gerecycled karton. Voor meer informatie over de Berlin Boombox check je de productfile. Let op, de boombox is nog maar 19 dagen verkrijgbaar op de website.Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Back to Top ↑