01-06-2012 | door adlibs

Project Monument

Kun je het verdriet nog herinneren dat je had toen Take That uit elkaar ging? Of de periode dat je dacht dat het cool was om er net zo uit te zien als Curt Cobain? Nu is er een mogelijkheid om je jeugd te herontdekken en de ervaringen en producten die jou (mede) hebben gemaakt tot wat je nu bent te delen met anderen.

Project Monument is een initiatief van Intel en biedt de mogelijkheid om op een interactieve manier jouw persoonlijke iconen te delen. Je kunt van alles kiezen vanuit een database, variërend van je fashion-mishaps (beenwarmers?) en favoriete films tot aan je oude speelgoed en de coolste auto’s. Uiteindelijk kun je hierdoor een ultiem ‘monument’ van jouw jeugdperiode samenstellen en delen via een sociaal netwerk. Zo is er een speciale ‘I remember’ Facebook button, zodat ook je vrienden mee kunnen delen in jouw jeugdherinneringen. Je kunt je persoonlijke monument op een later tijdstip altijd nog aanvullen of wijzigen.

Voor meer informatie en om je aan te melden kun je terecht op projectmonument.msn.com.

Dit is een gesponsorde postReageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Back to Top ↑