29-07-2013 | door Niels

Private film #9 premiere en The bigger boat party

Private film #9 premiere en The bigger boat party. Onze Belgisch-Nederlandse creatievelingen van Private Clothing hebben ook dit winterseizoen weer een nieuwe snowboardflick geschoten. Traditiegetrouw zal de premiere daarvan gepaard gaan met een feest dat zijn weerga niet kent. Dit jaar gaat het af op zaterdag 12 oktober in Antwerpen op – jawel – een boot.

De nieuwe film #9 biedt een insiders blik in de lifestyle van seizoensboarders die zijn neergestreken in het Oostenrijkse Montafon in the Hideout. Dat is een chalet waar rijders bij elkaar komen die graag willen filmen, of juist gefilmd willen worden. Cameraman Rik Komaromi heeft fraaie beelden van op, buiten en naast de slopes vastgelegd. Check hierboven alvast de trailer.

Als je alvast kaarten voor de Bigger Boat Party wil kopen (en dat wil je, aangezien de kaarten in rap tempo de deur uitvliegen) kijk je op de Private website. Hieronder nog even alle essentialia op een rijtje:

The Bigger Boat Party (inclusief premiere van de film #9)
Wanneer: Zaterdag 12 oktober 2013
Waar: Jachthavenweg / 2050 Linkeroever / Antwerpen (BE)
Line-up: Halve Neuro (live act) / The Mixfitz / Davidov / Otto-Jan Ham / Dj Makasi
Afvaart: Tussen 22.00 uur en 23.00 uur
Boot terug: Tussen 03.00 uur en 04.00 uur
Kaarten: Kosten 27 euro en zijn hier beperkt verkrijgbaarReageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Back to Top ↑