03-07-2012 | door adlibs

Have A Nice Day festival

Aanstaande zaterdag 7 juli 2012 gaat de achtste editie van Have A Nice Day Festival van start. Driekwart van de kaarten zijn verkocht en alles wijst erop dat 2012 de voorgaande H.A.N.D. edities gaat overrulen. Met een kleine schaalvergroting richting het park is er dit jaar meer ruimte en daar is gretig gebruik van gemaakt. Naast muziek van Sandwell District, Prosumer, Tommy Four Seven, Acid Junkies, Olene Kadar en vele anderen is er sprake van een bomvol programma.

Having A Nice Experience

Dit jaar worden er onder het thema “De Koe” diverse activiteiten met een folkloristisch tintje op het terrein georganiseerd. Zo vind je op de H.A.N.D. Broaderiè allerlei snuisterijen, heerlijk eten en een bonte kermis aan vermakelijkheden in de vorm van een feestelijke markt, met standjes van onder meer Ami Kappers, Chillp, Cargo Collective, Spektrum Custom, Krooshof Zuivel en Tegendraads. Speciaal voor H.A.N.D staan er vier dames van Ami kappers klaar om bezoekers te voorzien van een hip en feestelijk kapsel. Tegen een kleine vergoeding is een fraai kapsel gegarandeerd, de opbrengst gaat naar “Stichting Haarwensen”.

Tradities

Met de allernieuwste area BlowUpChurch is er een leuke aanwinst bij. Met twee DJ set ups en een flink aantal hoofdtelefoons wordt de kerk omgedoopt tot Silent Disco waar al schakelend tussen twee kanalen kan worden gekozen welke DJ de heetste platen oplegt. Een keur aan regionale artiesten staan te popelen om hier de tent compleet af te breken. Irrie Vibes biedt The Road To Salvation, waar kan worden gerelaxt op reggae die doet verlangen naar tropische oorden. Chillen wordt hier tot kunst verheven. Na het weergaloze succes van vorig jaar vaart de Berkelzomp aan het begin van de avond weer uit in de Kanjer Bonus. Dobberend over de Berkel, uitleg krijgend over de geschiedenis van de befaamde Berkel eend. Speciale vermelding is er voor de Diekhoakse Klumpkes die deze dag een eeuwen oude traditie komen voortzetten. Gehuld in originele klederdracht bakken zij de lekkerste kniepekes van Nederland. Verder staan Willing Wheels met hun grote gele stadsbus en de nieuwe friet sensatie Willems Deepfriet House paraat om de honger te stillen met allerlei lekkernijen. Om het eten er weer af te trainen is Sportwijzer er met de rodeo en zijn er geheel passend in het thema, de koemelk kampioenschappen en een groot springkussen.

Afterparty
Voor de fanantieke feestgangers wordt er door Schones Wochenende een vuige afterparty georganiseerd in de Waalhalla waar onder andere Tommy Four Seven en Olene Kadar nog even een flinke veeg onder uit de braadpan geven.

Have A Nice Day Festival
Wanneer: zaterdag 7 juli tussen 12.00 – 00.00 uur
Waar: Openluchttheater Eibergen
Kaarten: VVK Tickets: € 21,- , deur Tickets: € 25,-
Line-up: zie de websiteReageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Back to Top ↑